Publicat el 08/05/2016

El Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Argentona organitza una nova edició de les rutes guiades per conèixer més a fons la riquesa natural, històrica i arquitectònica del municipi. S’han programat quatre sortides entre els mesos de maig i juliol. La primera proposta serà el 22 de maig amb la ruta “Vila modernista d’estiueig” i la darrera arribarà el 10 de juliol amb “Font a Font”.

Aquestes activitats són gratuïtes però les places són limitades i cal fer inscripció prèvia. Trobareu el formulari d´inscripció al peu d´aquesta pàgina.

– R/01  VILA MODERNISTA D´ESTIUEIG 

22 de maig/ 10.30 / Museu del Càntir – Durada: 3h aprox 
Descobreix l´Argentona modernista i les maneres de viure en el temps de l´estiueig. Amb aquesta ruta veurem l´herència del modernisme a la vila d´Argentona i la manera de viure en aquella época. Aquesta ruta inclou visita als jardins de Can Gari, una de les joies del modernisme a la nostra vila. 

– R/02 FETS I LLEGENDES 

29 de maig / 11h/ Museu del Càntir – Durada: 1h  i 30 min aprox
Ruta màgica i divertida per descobrir les anècdotes i llegendes més curioses de la vila amb activitat infantil al final. Aquesta ruta estarà dirigida per Ona l´exploradora, que els explicarà les llegendes i fets curiosos als infants de la casa i, per finalitzar, realitzarem un taller de manualitats. 

R/03 EL PASSAT D´ARGENTONA A TRAVÉS DELS RACONS I SENTITS…

19 de juny / 10.30h / Museu del Càntir  – Durada: 1 h i 30 min
Racons d´història i sentits que ens parlen dels origens, evolució i transformació de la vila. A partir dels llocs més emblèmatics d´Argentona anirem fent un recorregut històric fins arribara a l´actualitat veient i sentint les emprentes que el temps i l´història ha deixar al nostre poble. 

– R/ 04 FONT A FONT 

10 de juliol / 18h / Font Picant – Durada: 1h i 30 min 
Coneix les fonts més emblemàtiques d´Argentona amb la seva història, natura i la fauna del territori. Una ruta per passejar i conèixer l´història de les fonts més populars d´Argentona. 

Rutes gratuïtes > Places limitades

Formulari Inscripció:    http://argentona.cat/formulari.php?id=30454

Més informació i reserves: Ajuntament d´Argentona Servei Municipal de Promoció Econòmica C. Gran, 61 – Tel.  93 797 49 00 –    turisme@argentona.cat

Deixa un comentari