Publicat el 23/11/2020

La pròxima trobada tindrà lloc aquest  dijous 26 de novembre, amb l’actuació de RIU i s’avançarà mitja hora l’inici del concert per tal d’acomplir les mesures sanitàries

Després de setmanes sense programació i havent ajornat el darrer concert de la temporada a causa de les restriccions sanitàries per contenir la Covid-19, aquest dijous 26 reprenem les cites a les Músiques Tranquil·les al Casal de l’Aliança. Les portes obriràn com sempre a les 20h.
El concert, però, s’avançarà mitja hora, començant a les 20.30 h i acabant a les 22h per tal de respectar les mesures sanitàries. Es recomana arribar amb una antelació de 30 minuts per tal de garantir una entrada esglaonada i respectar la distància de seguretat en el cas de formar-se cua al carrer.
L’acte recupera el servei de sopars i consumicions fins a les 21.30 h garantint les mesuresd’higiene, distància i seguretat. En aquesta línia, per tal d’acomplir les restriccions sanitàries les entrades es poden aconseguir exclusivament per internet i amb reserva prèvia de taula amb grups de màxim 4 persones.

Aquest 2020 el grup RIU celebra deu anys de vida amb ‘RIU X’, un espectacle que repassa una dècada de concerts, gires, produccions i quatre discs. Guanyadors del IV Concurs Sons de la Mediterrània, i amb més de 260 concerts a l’esquena, RIU ha estat capaç de revolucionar l’escena musical folk catalana, amb el seu potent directe, gràcies també, a la professionalitat dels músics i la versatilitat d’espectacles produïts que els han portat a escenaris de tota la península Ibèrica, Irlanda, França, Itàlia i Portugal.
Acordió, violí, flautes, gaites, veus, guitarra, bouzuki, contrabaix i bateria amb la força i la canya de RIU que s’estima la tradició dels Països Catalans i la serveix amb la seva fórmula que mira a l’Atlàntic des del Mediterrani. Tot un segell que defineix el seu so i que farà única aquesta vetllada.
Formació: Marta Barbero: violí i veu, Iu Boixader, contrabaix, Ciscu Cardona, guitarra i veu, Rubén Fajardo bouzuki, Ricard Ros whistles i gaites, Pau Vinyoles acordió diatònic, Xarli Oliver bateria.

Després de la cita amb RIU quedarà una última cita aquest any 2020 que ha estat marcat per la incertesa, i que ens fa veure la necessitat de posar la cultura al lloc que li correspon.
Dijous 10 de desembre, tindrà lloc (si tot va be) el concert que estava programat pel mes de juny amb ‘Apenas uma mulher’.
La delicadesa d’aquest trio que interpreta un repertori brasil·ler ben especial, ens transportarà ben lluny. Dins de l’univers de la Música Popular del Brasil, existeix un subgènere molt notable: cançons de dones, amb veu narrativa de dona en primera persona, i que estan escrites per homes.
Apenas uma Mulher recull aquest repertori convidant-nos a viure la música i fer-nos preguntes. Caetano, Chico, Gil des d’una visió més moderna, crítica i poètica, i també Noel Rosa, Ary Barroso com retrat de la dona d’una època. Delicadament imprescindible.
Formació: Anna Rossi, veu. Ramiro Pinheiro, guitarra i veu. Àlvar Monfort, trompeta i percussió.!

Informació:
Horaris:
Portes obertes: 20.00h
Inici concert: 20.30h (final 22.00h)
Adreça: Teatre l’Aliança: carrer Bonaire, 25

Preu concerts Músiques Tranquil·les:
Preus públic general (anticipada)::: Entrada: 10€ – Sopar i concert: 18€*
Preus comunitat (anticipada)::: Entrada: 8€ – Sopar i concert: 15€*
*Sopar: entrepà o tapa extra + beguda (cervesa o refresc)

Registra’t a la comunitat: https://musiquestranquilles.com/registrat/
La programació i la compra d’entrades la trobareu al web Músiques Tranquil.les.
També podeu comprar les entrades al l’Oficina de Cultura de l’Ajuntament de Mataró (carrer Sant Josep, 9) musiquestranquilles.com
Facebook, instagram i spotify: @musiquestranquilles

 

Deixa un comentari