Publicat el 02/09/2021

Arenys de Mar participa un any més a les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya organitzades per l’entitat Adifolk.

Aquest diumenge, 5 de setembre, a les 6 de la tarda, al Teatre Principal, es podrà gaudir de l’espectacle que  oferirà la companyia Colors of Transcarpathia, grup folklòric de la ciutat d’Uzhgorod d’Ucraïna.

Els participants del grup folklòric són estudiants i professors de l’Institut Uzhhorod de Cultura i Arts. El repertori del grup inclou danses populars ucraïneses, música i cançons típiques del país. Colors of Transcarpathia ha participat i ha guanyat diversos certàmens i festivals de folklore. El grup ha ballat en festivals internacionals de folklore a Itàlia, República Txeca, Polònia, Grècia, Eslovàquia, Geòrgia, Hongria.

Si voleu assistir-hi podeu aconseguir la vostra invitació al portal del Teatre Principal. 

Les Jornades Internacionals Folklòriques són un festival de divulgació folklòrica que va néixer l’any 1972, a Barcelona, en el si de l’Esbart Lluís Millet, sota el lema de “Les danses dels pobles pel nostre poble”. Grups folklòrics vinguts d’arreu del món han alternat durant mig segle les seves actuacions amb les dels esbarts catalans. Les JIF se celebren simultàniament, durant aquestes setmanes, a diverses ciutats i pobles de Catalunya.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament d’Arenys de Mar

 

Deixa un comentari