Publicat el 24/11/2017

Els ajuntaments d’Alella, El Masnou i Teià tornen a organitzar plegats la tercera

Les activitats programades tenen caràcter itinerant i abasten diversos àmbits temàtics, amb especial atenció al cooperativisme, l’autoocupació i el món de les franquícies.
Com sempre, l’objectiu de la iniciativa és facilitar eines que ajudin a la recerca de feina a les persones que es troben en situació d’atur o que volen canviar d’activitat professional. Per això, totes les sessions són gratuïtes i no cal inscripció prèvia.

L’1 de desembre, l’Espai can Llaurador de Teià acollirà un taller sobre Recursos per emprendre, a càrrec de David Martínez, responsable del Servei d’Empreses d’Autoocupació.
Programa de les Jornades:

Dimecres 29 de novembre

15.30h. Edifici Centre del Masnou. Conferència Oportunitats i inconvenients: el món de les franquícies, a càrrec de Jordi Bacaria de l’empresa J3B3 Econòmics.
17.30h. Edifici Centre del Masnou. Conferència i debat Descobreix els reptes del mercat laboral, a càrrec de David Domínguez Arús, educador, coach i filòsof.

Dijous 30 de novembre
9.30h. Centre Cultural can Lleonart d’Alella. Taula rodona L’autoocupació com a alternativa, a càrrec de Lola Martínez, Pablo Moreno, Montse Bassas i Marc Roig.
12.30h. Centre Cultural can Lleonart d’Alella. Conferència Noves tendències de l’entorn: noves ocupacions professionals, a càrrec de Cresàlida creixement i consolidació empresarial.
15h. Edifici Centre del Masnou. Conferència El cooperativisme i les franquícies, una via d’inserció, a càrrec de Susana Díaz, professora de la Universitat de Barcelona i presidenta de la Fundació Universitària Martí l’Humà.
18h. Edifici Centre del Masnou. Taller Una estratègia per trobar feina, a càrrec Joan Antoni Martínez, formador d’Apprèn Formació.

Divendres 1 de desembre
10h. Espai can Llaurador de Teià. Taller Recursos per emprendre, a càrrec de David Martínez, responsable del Servei d’Empreses d’Autoocupació.

Deixa un comentari