Tornen els Jocs Florals de Calella. Aquesta nova edició commemorarà els 70 anys de l´elenc teatral Joventut Artística de Calella. | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 12/12/2012

Els Amics de la Poesia de Calella han convocat els XXXI Jocs Florals de la ciutat. Aquesta nova edició commemorarà els 70 anys de l´elenc teatral Joventut Artística de Calella, guardonant a través del Premi Francesc Castells el millor poema que interpreti una Fantasia.
Mantenint la tradició, les diferents categories dels Jocs calellencs són la Flor Natural, al millor poema que canti l’amor; Englantina, al millor poema que enalteixi la nostra terra; i Viola, al millor poema que enalteixi els valors espirituals i ètics. Enguany, a part de l´esmentat Premi Francesc Castells, el Premi Maria Cardona serà per al millor poema que enalteixi l´Univers, el Premi juvenil La Llopa de tema lliure per autors fins a 20 anys, el Premi Francesc Grau per a la millor prosa poètica de tema lliure i el Premi Germanes Saula Palomer a la millor prosa poètica per autors fins 20 anys, també de tema lliure.
El proper 10 de febrer és la data límit per lliurar els originals, i el dia 10 de març de 2013 es donarà a conèixer, al migdia, el veredicte del jurat en la Sala Mozart de Calella.
El jurat de l’edició d’enguany està format pel metge en Pediatria, poeta i Mestre en Gai Saber dels Jocs Florals de Calella, Dr. Genís Tura i Pou; la poetessa, actriu i rapsode, Judit Vilella i Llobet; i per l´escriptor i lingüista, Joan Rebagliato i Nadal. El Mantenidor d´enguany serà la Filòloga, professora i escriptora, la calellenca Núria Martí i Constants, actualment resident a Girona.
Més informació:
www.amicsdelapoesia.com

Deixa un comentari