Tornen a Arenys de Mar els Espais Florits | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 29/05/2013

Arenys de Mar tornarà a engalanar-se de flors els propers 1 i 2 de juny amb l´edició d´aquest any dels Espais Florits. Arribem, doncs, a la 7a edició d´aquesta proposta que enguany uneix l´art floral amb les altres arts que es porten a terme de forma activa a la nostra població, com ara la música, la dansa, la fotografia, el teatre, el cinema o la pintura.
Aquest cap de setmana us convidem, per tant, a passejar per la nostra vila, tot descobrint els espais i equipaments que s´han escollit per exposar-hi orquídies, bonsais, geranis i d´altres flors i plantes. Us animem, també, a participar com a públic de les moltes activitats complementàries que es faran als carrers i les places d´Arenys de Mar.
També, un any més, es convida a tots els veïns i veïnes a participar en aquest esdeveniment engalanant els carrers i decorant amb flors i plantes els balcons, les finestres, els portals i els comerços de la vila.
Com en edicions anteriors, la Regidoria de Cultura ha preparat un microsite des d´on consultar el recorregut que us proposem per visitar els diferents Espais Florits, i el programa d´activitats que s´han organitzat.

Deixa un comentari