Publicat el 16/02/2022

Ja es poden realitzar les inscripcions per tal de prendre part del tradicional concurs de disfresses de Carnestoltes

 

 

Del 25 de febrer al 2 de març el nostre municipi celebra el seu Carnestoltes que, enguany, recupera les activitats presencials entre les quals es troben els dos concursos de disfresses, l’infantil i l’adult, amb 3 categories (individual, parella i comparsa).

Aquestes propostes tindran el seu inici el pròxim divendres 25 de febrer al matí amb la rua de la qual prendrà part l’alumnat de l’institut escola Pla de l’Avellà.
A la tarda, a partir de les 15.15 h, serà el torn de l’escola Sant Feliu.
A partir d’aquí l’activitat es concentrarà a l’envelat municipal on trobarem a les 18 h animació infantil, a les 19 h el concurs infantil de disfresses, a les 21 h el concurs per a adults i, en acabar, el ball de Carnestoltes.

Pel que fa al concurs de disfresses, els participants es poden inscriure el mateix dia del concurs a partir de les 17.30 h a l’envelat municipal i fins 15 minuts abans de l’inici de cada concurs. Per a més informació poder consultar les bases que trobareu com a document adjunt.

Ja la setmana següent el programa continuarà amb l’espectacle musical “The show must go on” al casal de la gent gran El Castellet el dilluns 28 de febrer a les 17.30 h.
Dimarts 1 de març amb el Ball de Momerotes a les 20 h a l’envelat municipal que precedirà la marxa fúnebre que començarà a les 22 h.

Dimecres 2 de març ens acomiadarem del Carnestoltes amb la lectura del testament a les 19 h a la terrassa de Can Martinet a la qual seguirà l’enterrament de la sardina i la penjada de la vella Quaresma.

La jornada es completa  amb la missa d’imposició de cendra a les 20 h a l’església parroquial.

 

Redacció:
Imatge i font: Ajuntament de Cabrera de Mar

Deixa un comentari