Publicat el 01/03/2022

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha participat avui a Madrid en l’acte de presentació del circuit de curses Ponle Freno que tindrà lloc a 9 ciutats diferents

 

 

Aquesta edició de l’any 2022 pretén conscienciar sobre la seguretat vial i  destina la recaptació al suport de les víctimes de trànsit.
La cursa torna a la presencialitat després que l’any passat, a Badalona, Ponle Freno va ser virtual durant el cap de setmana del 19 i el 20 de juny. La cursa a Badalona tindrà dos circuits de 5 o 10 quilòmetres.

Badalona obrirà el circuit de curses el 27 de març per continuar València (24 d’abril), Saragossa (8 de maig), Màlaga (11 de juny), Pontevedra (18 de juny), Vitòria (11 de setembre), Santander (25 de setembre), Madrid (20 de novembre) i Las Palmas de Gran Canàries (18 de desembre).
Aquest matí s’ha presentat el Circuit de Curses de Ponle Freno en una roda de premsa que ha comptat amb la presència de Josep Alfonso, director Fundació AXA; Pablo López-Barajas, director d’Atresmedia Eventos; Sagrari de l’Azuela, gerent Hospital Nacional de Paraplègics de Toledo; Cristina García, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Saragossa; Tino Fernández, tinent alcalde del Concello de Pontevedra; Josué Íñiguez Ollero, regidor delegat de Seguretat i Emergències Ajuntament Las Palmas de Gran Canària; Alberto Tomé González, viceconseller d’Esports de la Comunitat de Madrid; Rubén Guijarro, batlle de l’Ajuntament Badalona; Ignacio Gómez Camarero, gerent de Màlaga Esports i Esdeveniments; Borja Santamaría, director gerent Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València; Gema Igual, alcaldessa de l’Ajuntament de Santander; i Alejandro Vicario, director general Grup CGA. A la presentació també han assistit el campió del món de marató, Martín Fiz, i el periodista d’Antena 3, Manu Sánchez, com abaixadors de les curses.

L’alcalde, Rubén Guijarro, ha destacat en la roda de premsa que “des del primer moment a Badalona hem estat compromesos en formar part d’aquesta iniciativa solidària i impulsar la seguretat vial com a la millor forma de prevenir els accidents de trànsit i les seves greus conseqüències”. A més, “el fet que Badalona torni a ser, com ja va passar l’any 2019, la primera ciutat del circuit Ponle Freno, ens fa sentir-nos orgullosos i orgulloses de la Badalona en positiu, de veure que som una ciutat bolcada amb l’esport i desitjant poder tornar a mostrar als milers de participants i als seus acompanyants els atractius d’aquesta ciutat”, ha conclòs l’alcalde.

Per a més informació i inscripcions: https://www.rockthesport.com/es/evento/ponle-freno-badalona-2022 

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Badalona

Deixa un comentari