Publicat el 26/07/2017

La Comissió de Festes organitza, amb el suport de la Regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament, quatre concerts gratuïts tots els divendres del mes d’agost.

En el seu compromís d’apostar per la cultura com a eina de desenvolupament i dinamització social, Sant Andreu de Llavaneres proposa el popular cicle de música ‘Can Caralt, obert per vacances’, que oferirà al llarg del mes d’agost un total de quatre actuacions musicals gratuïtes de diferents estils i dissenyades per satisfer totes les inquietuds, gustos i interessos del públic.  Xavier Noms, regidor de Cultura i Festes, assegura que “en quatre anys, aquest projecte ja s’ha consolidat com un cicle de música estable de referència al municipi i a la comarca”.

Els concerts tindran lloc durant els divendres d’agost, a partir de les 22 hores. A més, també s’oferiran visites guiades gratuïtes al Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres i la Pinacoteca a partir de les 20 hores, abans de cada actuació, amb l’objectiu de difondre i promocionar la sensibilitat i estimació per l’art entre els llavanerencs, llavanerenques i visitants.

Les quatre propostes musicals
La quarta edició del cicle ‘Can Caralt, obert per vacances’ aixecarà el teló amb el recital de Cèlia Pallí el proper 4 d’agost.  La jove empordanesa formada al Canadà, que es va convertir en corista de confiança de Nelly Furtado i demostra un ampli ventall de facetes a dalt de l’escenari, porta a Llavaneres el seu treball més personal després de publicar l’any 2014 el seu primer disc: ‘I’ll be fine’.

Sommeliers seran les següents en passar pels jardins de Can Caralt el dia 11 d’agost amb l’objectiu de fer arribar la música clàssica d’una manera singular. Aquesta formació de violí, violoncel, piano, clarinet i veu formada per cinc noies marida a través de les seves composicions el jazz i la música clàssica amb pinzellades de l’univers pop i convida, alhora, a trencar barreres de gènere i generacionals.

De la seva banda, el grup Ginger & The Grumpy Groove actuarà a Llavaneres el proper 18 d’agost. Aquesta formació típica de jazz dels anys 60 i 70 acostarà a Can Caralt un repertori basat en els clàssics de la música americana amb una melodia rítmica i ballable.

Finalment, Trio Barril tancarà el cicle de música el dia 25 d’agost amb la seva proposta innovadora que permetrà descobrir l’steel drum, un instrument de percussió melòdica originari de Trinidad i Tobago.

La Comissió de Festes i l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres conviden els veïns, veïnes i visitants a gaudir del cicle ‘Can Caralt, obert per vacances’, una proposta cultural que va comptar amb molt bona acceptació al municipi en les seves dues primeres edicions i que porta a Llavaneres música de qualitat en petit format i per a tots els públics. Al mateix temps, el consistori agraeix la feina realitzada per l’Emma Agustí en l’elaboració del cartell promocional.

Deixa un comentari