Torna -l’estiu2mil11actiu- carregat d’activitats per fer durant l’estiu a Vilassar de Mar | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 11/05/2011

L’Ajuntament de Vilassar de Mar dóna a conèixer les activitats per fer aquest estiu a través del llibret ‘estiu2mil11actiu’. Prop d’una trentena d’activitats culturals, esportives i de lleure organitzades per l’Ajuntament, i diferents centres educatius i entitats locals. Aquesta setmana es repartirà a totes les cases.


Les activitats es divideixen principalment entre les de lleure i les esportives. A l’oferta municipal continuen els casals d’estiu i diferents activitats esportives que enguany s’engloben en dos packs, un anomenat “Global Beach Games” que es farà a la platja i que inclou tres tornejos: futbol platja 5×5, vòlei platja 4×4 i pàdel platja 2×2, i l’altre “Global campus” que inclou pàdel, activitats de piscina i activitats poliesportives i que es durà a terme a la Piscina Municipal. A més, continuaran els cursos de natació per a totes les edats a la Piscina Municipal.


Pel que fa a les activitats de les entitats, hi ha casals d’estiu i tallers de pintura, ceràmica, escultura, música, sardanes, teatre i un d’escalèxtric. En el terreny esportiu destaca un curs de pesca infantil, cursets d’iniciació als escacs i a la gimnàstica artística, cursets d’aikido, brazilian i defensa simplex, taekwondo, judo, i patinatge artístic, i els campus i cursos intensius de bàsquet, futbol i futbol sala.


*El pdf del llibret es pot consultar al web www.vilassardemar.cat

Deixa un comentari