Publicat el 19/04/2017

Enguany es vol potenciar més la vessant de les possibles accions a fer segons els temes que els preocupen i sobre els quals volen que la seva opinió sigui escoltada

La Regidoria de Joventut torna a implicar l’alumnat de 1r de batxillerat dels dos instituts perquè desenvolupin projectes per canviar allò que no els hi agrada del seu entorn.
Enguany la novetat és que els joves han preparat les propostes en format audiovisual i les presentaran el dia 21 d’abril (13.30 h) a la sala cultural M. Roser Carrau. Per part de l’Ajuntament assistirà el regidor d’Ensenyament, Josep Solé.
Un cop feta la presentació, començarà la fase de votacions.
Les votacions, obertes a tothom entre el 21 i 28 abril, es podran fer des del web municipal vilassardemar.cat/efectejove.
Les dues propostes més votades, una per cada institut (amb un pressupost màxim de 2.500 € entre les dues propostes), són les que els mateixos joves, amb l’ajuda de l’Ajuntament, desenvoluparan i les faran visibles al juliol.
A diferència de l’any passat, enguany es vol potenciar més la vessant de les possibles accions a fer segons els temes que els preocupen i sobre els quals volen que la seva opinió sigui escoltada.
L’any passat el projecte Aprèn a dir NO, Aprèn a ser TU, de l’institut Vilatzara, i el projecte Creactivitza’t, de l’institut Pere Ribot, van ser els escollits per votació popula

Deixa un comentari