Torna l´Educació per a la mobilitat segura a les escoles de Canet | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 03/04/2012

Aquest curs 2011 – 2012 s´ha reprès la formació en Educació viària que impartia des de fa anys la Policia Local a les escoles de Canet. S´ha començat aquest març, al final del segon trimestre del curs actual. No forma part de la formació reglada de primària, sinó que s´imparteix com a matèria complementària per reforçar àmbits relacionats amb la mobilitat i la segurat a la via pública, gràcies a l´acord entre l´Ajuntament, a través de les àrees d´Educació i de Seguretat Ciutadana i alguns centres educatius de Canet.
L´alcalde Jesús Marín ha acompanyat l´agent que du a terme la formació als nens i les nenes aquests primers dies de les sessions d´Educació viària. Es tracta d´una agent del cos de la Policia Local, que s´ha format especialment per dur a terme aquestes tasques formatives als escolars.  Les sessions, que ja s´han fet amb alumnes de l´Escola Misericòrdia, del Col·legi Yglesias i del Col·legi Santa Rosa de Lima, consistiran en tallers lúdics i participatius. L´objectiu és que aprenguin el comportament correcte a la via pública i es conscienciïn dels perills que hi ha al carrer.
El cost del projecte és en recursos humans, ja que es fa dins l´horari lectiu de les escoles i la jornada laboral de l´agent de la Policia Local

Deixa un comentari