Publicat el 20/06/2015

Els comerços que hi participen obriran fins a les 12 de la nit i es proposaran diverses activitats promocionals i festives com  ara compres, degustacions, música, activitats familiars, esports i grans descomptes.
La Shopping Night, que promouen comerciants, l’Ajuntament i institucions, és una activitat de promoció comercial de la vila que va, a més, acompanyada d’un ampli programa d’activitats i propostes per poder gaudir.
Precisament, el programa de propostes inclou, entre d’altres, classe d’exhibició de zumba, country, entrenaments Spartan SGX, flamenc, tabals, malabars de foc, concert Zarigüeya, botifarrada popular (3€ entrepà de botifarra i beguda) i exposició de motos i circuit de proves; castell inflable; petit concert de piano i veu amb Cajón Desastre; degustació de tapes i begudes; desfilada de moda; àpat fred (lunch) amb tots els estilistes i pica-pica amb mojitos i música estiuenca.


D’altra banda, Comerços Associats de Premià, a través dels establiments adherits, sortejarà una bicicleta en el marc de la Shopping Night. I també, es farà un 50% de descompte a l’aparcament de la Plaça dels Països catalans.
Més informació a
www.premiademar.cat

Deixa un comentari