Publicat el 28/02/2023

Aquest diumenge 5 de març, a l’hora del vermut, concert amb l’actuació musical del Maristany Trio

 

 

El Parc de Vallmora del Masnou acollirà, aquest diumenge, 5 de març, a l’hora del vermut, un nou concert del cicle ‘Música al Vallmora’, una iniciativa que es va endegar fa uns mesos per oferir als masnovins i masnovines música en viu i en directe a l’aire lliure.
La proposta compta amb la col·laboració de la guingueta El Pati de Casa i tindrà lloc a les 12.30 h del migdia a l’esplanada que hi ha a tocar d’aquest espai.

En aquesta ocasió, hi actuarà el Maristany Trio, format per Laia Porta (veu), Publio Delgado (guitarra) i Jaume Maristany (saxo).

Les propostes del masnoví Jaume Maristany sempre són molt ben rebudes al poble i han aconseguit omplir l’Espai Escènic Iago Pericot en diverses ocasions. Per la seva trajectòria musical, ha portat a l’escenari municipal a alguns dels músics de referència a Catalunya com en Joan Chamorro o l’Andrea Motis, entre d’altres.
Ara, amb el seu Trio fa una proposta en què la qualitat musical i la reinterpretació de clàssics i estàndards del jazz està assegurada.

Aquesta cita és la continuació dels concerts que van arrencar al setembre passat per reforçar l’oferta musical al municipi i dinamitzar un espai que ha esdevingut un punt de trobada clau en l’activitat social del Masnou.
La primera trobada musical al Vallmora va celebrar-se en horari nocturn i va comptar amb les actuacions de la cantant masnovina Nika Mills i el reconegut saxofonista i compositor català, Dani Nel·lo. Podeu recordar-la clicant aquí.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament del Masnou

 

Deixa un comentari