Publicat el 27/04/2022

Des del 28 d’abril a l’1 de maig s’han organitzat recreacions de reconstruccions històriques, espectacles i conferències per apropar al públic a la Baetulo, la Badalona de fa 2.000 anys

 

 

Badalona acull la 17a edició del festival romà, la Magna Celebratio. Com cada any el Museu de Badalona comença el festival amb un programa de conferències sobre la història de la indumentària clàssica.
Durant el cap de setmana les places properes al museu s’ompliran amb espectacles, demostracions i recreacions de reconstrucció històrica, activitats i tallers per a tots els públics per acostar-los a la vida quotidiana dels avantpassats romans de Baetulo, la Badalona de fa més de 2.000 anys.

En l’edició d’aquest any el protagonisme recaurà en la indumentària dels romans que es podrà veure tant a través de les deferents activitats com de l’exposició “Retalls de moda a Baetulo” que es podrà visitar, de forma gratuïta, a la sala d’exposicions temporals de la planta baixa del Museu de Badalona (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 1), des d’aquest dijous, 28 d’abril, fins diumenge 29 de maig.

Podeu consultar el programa d’activitats de la Magna Celebratio 2022 a: www.magnacelebratio.cat

Aquest programa es podrà modificar en funció del nombre de persones inscrites a cada activitat per qüestions sanitàries, meteorològiques o organitzatives.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Badalona

Deixa un comentari