Publicat el 17/05/2022

Canet de Mar tornarà a acollir, després de dos anys, el dissabte 28 de maig la festa solidària per excel·lència de l’Associació d’Ajut Humanitari GEA XXI, el VINAFELINDI

 

 

 

El VINAFELINDI és l’activitat més important de l’any i la pandèmia havia impedit celebrar-la, així que enguany arriba amb més ganes que mai i el proper dissabte 28 de maig se celebrarà la dinovena edició d’aquesta festa solidària.

La festa té lloc a l’envelat de Vil·la Flora, gràcies a la cessió i col·laboració de l’Ajuntament de Canet de Mar.
Consisteix en un Sopar Espectacle que consta d’un Menú Tradicional Indi i Balls de Bollywood a càrrec de Dakini Dance. L’aportació és de 20€ pel sopar indi (15€ pel menú infantil) i la recaptació va destinada als projectes que subvenciona i en els quals col·labora GEA XXI.

A l’envelat de Vil·la Flora hi caben 450 persones entaulades, però, enguany, per les limitacions que encara recomana la pandèmia, s´ha limitat a 300. En cas de no assistir al sopar, és possible col·laborar i fer un donatiu per transferència bancària al ES85 0049 3433 6927 1411 9915 amb el concepte “Fila 0 VINAFELINDI”.

Les persones de Canet poden aconseguir les entrades a diversos establiments del municipi que es troben detallats al programa.
Les de fora de Canet poden fer la reserva a geaxxi@geaxxi.cat i recollir els tiquets reservats a l’entrada de la festa.

El sopar començarà a les 9 del vespre, tot i que, en cas de no poder sopar a l’envelat, és possible assistir a la festa índia posterior amb balls de Bollywood si es desitja.

Tómbola solidària
La gran tómbola solidària és un dels atractius de la festa, que fan possible una gran quantitat d’establiments comercials i empreses de Canet de Mar i d’altres poblacions que hi col·laboren de forma desinteressada. Els premis poden anar des d’una higiene bucal, a una revisió PRE-ITV, nits d’hotel, sopars, dinars, esmorzars, lots varis i entrades a cinemes i altres espectacles.
La confiança i el suport de totes les persones que any rere any han estat col·laborant i participant en aquesta festa demostren que també podem ser solidaris divertint-nos.

Com diu Tomàs Jover, president de GEA XXI, organitzadors de la festa, “el millor de tot no és el fet de tastar el bo i millor de la tradicional cuina índia, ni els sorprenents obsequis que et poden tocar a la tómbola, ni els divertidíssims balls de Bollywood. El millor de la festa és poder compartir amb tots els assistents un munt de sentiments molt propers que ens agermanen amb les més de 20.700 persones, de somriure inoblidable, a qui hem pogut ajudar a millorar el seu present i el seu futur!!!”

El treball de GEA XXI
GEA XXI és una Associació d’ajut humanitari ubicada a Canet de Mar, on centra les seves activitats solidàries. Es va crear l’any 2001, amb l’objectiu que durant el nou segle es pogués fer realitat el somni d’aplacar els patiments més grans que resulten de l’extrema pobresa. Durant molts anys, els beneficis obtinguts amb la seva gestió es van destinar a la Fundació Vicenç Ferrer per crear fons d’estabilitat social per aldees de Dàlits, la classe social més marginada i pobre de la província d’Anantapur al sud de l’Índia. Actualment, continua col·laborant a l’Índia en els projectes educatius de Laia Foundation, en projectes d’emergències humanitàries que lluiten per evitar la desnutrició i en projectes més propers per donar suport a famílies vulnerables del propi entorn.

Més informació: www.geaxxi.catwww.facebook.com/GEAXXICanetdeMar
Reserves sopar: geaxxi@geaxxi.cat
Donatius “FILA 0 VINAFELINDI”: ES85 0049 3433 6927 1411 9915

 

Redacció
Imatge  Font: Comunicació GEA XXI

 

Deixa un comentari