Publicat el 14/11/2021

El cap de setmana del 20 i 21 de novembre, la vila convida a la 22a edició de la Festa Gastronòmica de la Coca de Llavaneres que tindrà lloc al parc Primer d’Octubre

Una cita per conèixer i degustar un dels productes locals de més prestigi. Aquestes postres, elaborades amb pasta de full, ametlles, pinyons, vainilla i llimona, són reconegudes arreu de Catalunya.

Actes previstos per a la Festa Gastronòmica d’aquest 2021, que torna després que al 2020 s’hagués d’anul·lar a causa de la pandèmia:

Fira de la Coca
Serà el cap de setmana del 20 i 21 de novembre quan arribarà la Fira de la Coca de Llavaneres, un espai obert en què els visitants podran provar i comprar aquest producte. Dissabte 20, la fira es podrà visitar en horari de matí i de tarda; i diumenge 21, en horari de matí. El lloc de trobada: el parc del Primer d’Octubre.

Concurs de Bolets
A més, la regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme proposa participar en un concurs fotogràfic de bolets. Amplieu aquí la informació.

Mostra Gastronòmica de Tardor
D’altra banda¡ i fins al 30 de novembre, els restaurants del municipi proposen diversos menús de tardor adaptats a la cita, a preus assequibles.

7a Festa de la Sembra del Pèsol garrofal
Diumenge 21 de novembre també tindrà lloc la 7a Festa de la Sembra del Pèsol Garrofal de Llavaneres, l’altre dels productes estrella de la vila, d’una qualitat excel·lent i reconegut arreu del territori.
Aquesta festa, que permet any rere any donar un valor afegit a aquest llegum, constarà d’una exposició de fotografies de la sembra, d’un esmorzar de pagès, una cercavila amb espectacle infantil a càrrec dels Follets de les Hortes i d’un taller de sembra amb pèsol garrofal.
Aquí podeu descarregar el programa.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Llavaneres

 

 

Deixa un comentari