Publicat el 15/07/2016

A partir d´aquest dijous 14 de juliol i fins al 31 d´agost, la Biblioplatja s´ubica de nou a prop del mar per fer extensibles els seus serveis a tots aquells que vulguin gaudir alhora de la platja i de la lectura. 
Durant un mes i mig, l´equipament restarà obert de 10 a 13.30 h i de 17.30 a 20 h, de dilluns a divendres, a la plaça de les Palmeres, i disposarà dels serveis de lectura i préstec de documents tant per a infants com per a adults, així com també una selecció de publicacions periòdiques i la premsa diària.
L´espai també farà la funció d´Informador Turístic, oferint als usuaris tota mena de documentació relacionada amb la vila d´Arenys de Mar, complementant així el servei que ja dóna l´Oficina de Turisme d´Arenys de Mar.
Entre les activitats proposades enguany s´hi troben un taller de cuina dirigit per Lluís Matas, tallers d´esport i salut a càrrec d´Èric Medina, una passejada literària i una altra de mediambiental conduïdes per Ramon Verdaguer i Carme Buxalleu respectivament, i un taller de dansa creativa per a tots els públics i monitoritzat per les ballarines Carla i Marta Móra.
També es podrà gaudir de l´actuació musical Polipoètiques, de Dídac Rocher i Fèlix Cucurull, diverses Hores del Conte dirigides a infants, o el ja tradicional Festival Arenys de Contes, amb les seves Passejades amb Golondrina. La programació de la Biblioplatja es tancarà el dimecres 31 d´agost amb el concert en directe dels arenyencs Nòmada Trio.

La Biblioplatja és una iniciativa de la Biblioteca P. Fidel Fita organitzada amb el suport de la regidoria de Cultura d´Arenys de Mar. Aquest és el 19è any consecutiu que l´espai obre les seves portes, oferint els seus serveis als banyistes amb un èxit notable i convertint-se ja en un actor estable de la geografia estiuenca de la vila.

Deixa un comentari