Publicat el 26/05/2021

El Rebombori 2021 recupera els actes presencials després que l’any passat la pandèmia obligués a celebrar un festival sense públic

El cap de setmana del 4 al 6 de juny se celebraran els actes del Rebombori 2021, el festival de la cultura popular i tradicional i la música folk de Premià de Mar, que organitza l’Ajuntament amb la coordinadora de colles de cultura popular De Bòlit! i que arriba enguany a la seva 18a edició.
El Rebombori 2021 recupera els actes presencials després que l’any passat la pandèmia obligués a celebrar un festival sense públic amb actes retransmesos a través de les xarxes socials i tallers per seguir des de casa.

El programa del Rebombori 2021 és el següent:    

Divendres 4 de juny.
* 21.30 h Concert de La coixinera i espectacle “Del foc neix la bèstia” amb Simplement Diables amb la participació dels Diablons de Mar, els In-flamats i la colla Simplement diables.

Dissabte 5 de juny.
* 18 h Mostra de colles del seguici festiu premianenc amb la participació de les colles premianenques, els Quilombo, els Capgrossos i els Gegants.

* 22 h concert del Pony Pisador, una formació especialitzada en música popular d’arreu del món.

Diumenge 6 de juny.
* 11 h Mostra de Colles Infantils de capgrossos, gegantons, bastoners i tabalers.

* 12.30 h Concert-Vermut amb Jaume Arnella, premi Enderrock 2021 a la trajectòria.

Tots els actes es faran a l’escola La Lió.
Les entrades, que són gratuïtes, s’han d’obtenir al web: reserves.pdm.cat

No obstant el Rebombori recupera els actes presencials, les restriccions sanitàries encara vigents per evitar possibles contagis de la COVID-19 obliguen a observar una sèrie de mesures al públic.
Així, caldrà mantenir la distància de seguretat a la fila d’entrada; un cop dins el recinte cal seguir les indicacions de l’organització; un cop asseguts, ningú es pot aixecar del seient fins que no ho indiqui l’organització; és obligatori l’ús de la mascareta en tot moment, i no es pot entrar menjar ni beguda.

Deixa un comentari