Publicat el 24/10/2022

El pròxim diumenge 30 d’octubre, de 9 a 14 hores, l’Esplanada de Can Muntanyà acollirà el Mercat de Segona Mà per a promoure els hàbits de consum responsable, el reciclatge i la reutilització

 

 

 

L’Àrea de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac i l’Associació Segona Oportunitat Vintage organitzaran una nova edició del Mercat de Segona Mà de Caldes d’Estrac.

La trobada es farà el pròxim diumenge 30 d’octubre, de 9 a 14 hores, a l’Esplanada de Can Muntanyà.

L’Associació Segona Oportunitat Vintage és una entitat sense ànim de lucre que promociona el reaprofitament de productes de consum a través de l’organització de mercats de segona mà.
En aquesta línia, l’Àrea de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac busca promoure els hàbits de consum responsable, fomentar el reciclatge i impulsar la reutilització dels productes.
«Volem afavorir l’economia circular i la sostenibilitat a la vila. Des d’aquí, convido a tothom a sumar-se a la proposta. Si l’acollida és bona, ens plantegem organitzar noves edicions a la primavera i a la tardor», afirma el regidor de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament, Freddy Freixas.

Les persones interessades a participar en la nova edició del Mercat de Segona Mà de Caldes d’Estrac poden enviar un missatge de Whatsapp al telèfon 690 013 402.

 

 Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Caldes d’Estrac

Deixa un comentari