Publicat el 22/09/2020

A causa de l’actual situació sanitària, per primer cop en divuit anys, el Festival de Curtmetratges del Masnou Fascurt no s’ha pogut celebrar al juliol a la platja d’Ocata. Amb la voluntat de donar sortida a aquesta proposta cultural de referència de la comarca i adaptant-se a la situació que s’està vivint, el cinema La Calàndria, de la localitat, projectarà enguany una selecció de curtmetratges.

En concret, la 18ª edició del Fascurt es celebrarà els propers dies 24, 25 i 26 de setembre. Seguint les recomanacions establertes i per mesures de seguretat, la sala comptarà amb 150 places per a cada sessió. Per evitar aglomeracions o problemes derivats d’aquesta situació, enguany serà necessari adquirir una entrada per persona, sempre gratuïta. Es comptarà amb totes les mesures de seguretat pertinents, que ja s’apliquen al cinema.

En el marc del Fascurt, dins les diverses seccions del festival, es projectaran 7 curtmetratges el dijous 24 de setembre. El divendres 25 se’n projectaran 14, atès que n’hi haurà 7 més dins la sessió golfa, a mitjanit. I finalment, el darrer dia, dissabte 26, se’n projectaran 8 i es farà la lectura del Palmarès, amb els premis per a les categories de ficció, animació, undercurt i premi del públic.

Podeu trobar tota la informació completa i la programació a: www.fascurt.cat

Deixa un comentari