Publicat el 19/07/2021

L’Ajuntament del Masnou convoca la cinquena edició d’aquest concurs, amb els elements de la natura en l’entorn urbà com a temàtica

El concurs fotogràfic que convoca l’Ajuntament del Masnou arriba a la cinquena edició. Cada any, es proposa una temàtica diferent que reflecteixi la bellesa del municipi i, en aquesta ocasió, la temàtica escollida ha estat la natura inclosa dintre de l’entorn urbà.

Sota el nom #naturaurbanaalMasnou2021, el concurs va començar el divendres 16 de juliol a les 00 hores i s’estendrà fins al diumenge 12 de setembre a les 14 hores.
La finalitat del concurs és seleccionar les millors fotografies que representin el municipi a través dels diferents elements de la natura que estan inclosos dintre de l’entorn urbà amb instantànies difoses a través de la xarxa social Instagram. Podeu consultar-ne les bases de participació en el document annex a la notícia.

Condicions de participació
Les persones que hi vulguin participar han de fer una fotografia que inclogui la temàtica proposada, etiquetar-la amb les etiquetes #naturaurbanaalMasnou2021, #elmasnou i #elmasnouturisme, seguir el compte @elmasnou.cat i fer-ne menció a la publicació.

A més, la publicació de la imatge s’ha de fer des del compte personal de la persona participant, amb una fotografia feta al Masnou i dintre del període del concurs.
Hi pot participar qualsevol persona física major de 16 anys (en cas de menors d’edat han de comptar amb l’autorització dels pares o tutors legals) i s’hi poden presentar un màxim de tres fotografies per persona.

Dinàmica del concurs
El concurs té dues fases ben diferenciades:
La primera fase consisteix en la selecció de les dotze fotografies semifinalistes per part d’un jurat format per representants del Departament de Turisme de l’Ajuntament i per una persona professional de la fotografia.
Es valorarà la representativitat del municipi en la imatge, l’estètica i la qualitat de la imatge.
Un cop definida la primera fase s’enceta la següent, que consisteix en una votació popular d’entre les fotografies semifinalistes i d’on sortirà la guanyadora del concurs d’enguany.

El premi
La persona guanyadora gaudirà d’un àpat per a dues persones al restaurant masnoví i premiat amb una estrella Michelin Tresmacarrons.

Bases concurs fotogràfic d’Instagram: #naturaurbanaalMasnou2021: https://tauler.seu.cat/pagDetall.do?idEdicte=310027&idens=81189000

 

 

Deixa un comentari