Publicat el 20/09/2019

El recorregut, d’uns 5,3 km, es farà pel nucli urbà, amb inici i final a la plaça de l’Ajuntament

Del 16 al 22 de setembre se celebra la Setmana Europea de la Mobilitat que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. Vilassar de Mar hi participa un any més amb una pedalada per a tots els públics que tindrà lloc aquest diumenge 22 de setembre.
La pedalada persegueix sensibilitzar la població i donar a conèixer els avantatges de triar la bicicleta per fer desplaçaments curts o combinats amb el transport públic.
El recorregut, d’uns 5,3 km, es farà pel nucli urbà, amb inici i final a la plaça de l’Ajuntament. Començarà a les 10 del matí però cal que les persones participants es presentin a les 9.30 h, per inscriure’s i recollir la matrícula per penjar a la bicicleta.
Es recomana a tothom que porti aigua i que, qui en tingui, també porti armilla reflectant; i es recorda l’ús obligatori del casc. Aquelles persones que no tinguin bicicleta poden contactar amb la botiga Corriol (tl. 937593433), que col·labora en l’esdeveniment facilitant bicis a les que no en tinguin.
També hi col·laboren Creu Roja i Voluntaris Nou Vent.

En finalitzar, es faran tallers de dibuix per als més petits i un taller d’inspecció tècnica de bicicletes.

 

 

Deixa un comentari