Publicat el 09/09/2019

Aquesta tercera temporada de concerts anirà d’octubre a abril i les entrades ja estan a la venda

 La Regidoria de Cultura i Festes Populars organitza la tercera temporada de concerts de cambra, una programació que destaca per la presència de músics de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat i de joves solistes de l’Escola Superior de Música de Catalunya que ja han començat la seva carrera com a intèrprets.

Les entrades anticipades ja es poden a comprar a la llibreria Índex (c. Miquel Borotau, 8) al preu de 9 € per concert, de dilluns a dissabte de 9 a 13.30h i de 17 a 20.30h (dilluns matí tancat). Una hora abans de cada concert, si en queden, també es podran comprar a taquilla al mateix preu.

Els set concerts que hi ha programats conviden a escoltar la veu solista del violí, de la viola, del clarinet, de la trompa, de l’arpa, de la flauta i del fagot. El compositor més interpretat del cicle serà Mozart, de qui es podran escoltar tres obres mestres d’entre les quals destaca la Simfonia concertant per a violí i viola. Hi haurà música de l’època del Barroc però també música del segle XX, amb autors com Holst, Warlock o Reverberi i autors catalans com Pau Casals o Josep Carbonell. Els concerts tindran lloc a la sala cultural M. Roser Carrau, a les 19 h.

I és que la música de cambra té el seu públic a Vilassar de Mar. Al 2018 van assistir 872 persones als sis concerts programats, el que significa una mitjana de 145 espectadors a la sala cultural M. Roser Carrau que té un aforament per a 155 (un 93,5% d’aforament de mitjana).

Consulteu el programa del cicle concerts música de cambra 2019-2020:
http://www.vilassardemar.cat/recursos-compartits/arxius/serveis-personals/cultura-i-educacio/Concerts%20de%20cambra%20temporada%202019-2020.pdf

 

Deixa un comentari