Publicat el 18/06/2021

Del 20 al 27 de juny hi ha diverses propostes lúdiques i culturals per a tothom!

La Festa Major de Sant Joan d’enguany es celebra del 20 al 27 de juny. L’Associació de Veïns de Monsolís i Casc Antic i l’Ajuntament de Montgat han organitzat diversos actes presencials per festejar aquesta cita festiva i tradicional de Montgat.
El tret de sortida de la Festa està previst per diumenge 20 de juny a les 19 h al Parc de la Riera d’en Font amb la celebració del Pregó de Festa Major que aquest any té com a lema “Abracem la cultura”. El pregó comptarà amb la participació de pregoneres i pregones de luxe, com: Gessamí Boada (cantant), Sílvia Aranda (Actriu) i els pintors Pere i Josep Santilari.

Del 20 al 27 de juny s’ha programat diversos actes, entre d’altres sardanes, concerts de música en viu, tallers infantils, teatre, espectacle familiar i altres propostes engrescadores per a públic familiar i juvenil, com l’Escape Room programat pel dia 27 de juny i  el joc “ARCHERY TAG” previst per la tarda del 22 de juny al Camp municipal de Futbol.

Podeu consultar la programació sencera a l’enllaç https://www.montgat.cat/actualitat/agenda/festa-major-de-sant-joan-2024.html

I recordeu que cal fer reserva d’entrada prèvia a totes els actes on s’indiqui de manera expressa a www.entrapolis.com

 

Deixa un comentari