Publicat el 17/01/2020

Les activitats  Titeretú i el Laberint gegant van dirigides a públics de totes les edats

Dins dels actes programats amb motiu de la Festa Major de Sant Vicenç 2020, la Regidoria de Joventut, mitjançant l’Espai Jove El Cau i amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura i Festes, ha programat dues activitats gratuïtes per a tota la família.
Els dissabtes 18 i 25 de gener, de 10 a 13h, l’Av Toni Sors es transformarà en un laberint gegant i la visitaran titelles gegants.

Dissabte 18 de gener, tindrem l’activitat Titeretú amb 5 mans gegants de titellaire construïdes amb fusta i ferro amb les seves entranyes de mecànica bàsica a la vista. El púbic deixarà de ser un simple espectador per convertir-se en el protagonista de la història: el titella! Utilitzant el cos com a única eina, els participants resoldran jocs d’equilibri, precisió i coordinació.

Dissabte 25 de gener, ens espera el Laberint gegant, una experiència col·lectiva per a totes les edats, capaç de transformar un espai quotidià en una trobada lúdica. Una insòlita xarxa de parets transparents, passadissos franquejats per enigmàtiques portes on el que saps i el que fas crearà el teu propi camí. Una instal·lació de gran format que planteja el més excitant repte atemporal.

Les activitats són gratuïtes i van a càrrec de la Cia. Itinerània.

Deixa un comentari