Publicat el 18/08/2017

Es reobre el passeig marítim de Cambrils després de tota la nit blindat pels Mossos.

Cambrils desperta recuperant poc a poc la normalitat. A quarts de deu del matí, s’ha reobert el passeig marítim que ha estat blindat pels Mossos d’Esquadra durant tota la matinada després de l’operatiu policial que va acabar amb cinc terroristes abatuts a trets davant del Club Nàutic.

A hores d’ara es manté un únic punt amb agents armats que vigilen la neteja de la zona on es van produir els fets. Els cossos dels terroristes han continuat a terra fins les sis del matí que els TEDAX han acabat la seva intervenció verificant que els cinturons que portaven eren falsos.

A partir de les sis, els vehicles funeraris han carregat els cossos. Tot seguit, cap a les nou del matí, la grua ha retirat el cotxe, de la marca Audi, en què viatjaven els terroristes abatuts. Poc a poc, es va tornant a la normalitat, malgrat que els establiments del passeig marítim continuen amb la persiana abaixada.

Molts turistes passegen per la zona que també comença a rebre curiosos. Alguns testimonis recorden amb consternació els fets de la matinada que, primer, pensaven que eren focs d’artifici.

ACN Cambrils

Deixa un comentari