Publicat el 06/10/2020

L’Espai d’arts escèniques Casal d’Alella obre de nou les seves portes per oferir una programació presencial de tertúlies, teatre, música, dansa…

Apostem per continuar l’activitat i per la cultura segura, no obstant, la situació de pandèmia ens obliga a reflexionar i buscar noves propostes per adaptar-nos a una situació complicada i complexa. Amb aquesta intenció d’adaptar-nos, alguns dels espectacles de la programació s’oferiran tant en format presencial com en format on line en directe.
Els dos formats podran gaudir-se previ pagament d’una entrada, en rigorós directe i amb aforament limitat.
La intenció no és substituir la presencialitat (insubstituïble i indispensable per gaudir les arts escèniques) sinó donar una alternativa a possibles cancel·lacions i atendre a públics que no es puguin desplaçar per motius de salut.
Per gaudir d’aquest nou format, haureu de comprar l’entrada corresponent (alella.koobin.cat) i esperar que us enviem un correu electrònic amb les instruccions per connectar-vos el dia i hora que estigui programat l’espectacle.
Tertúlia: Basant-se en el que abans han dit grans mestres de la psicologia i l’espiritualitat –sobretot el català Antoni Blay Fontcuberta–, el nou llibre de Gaspar Hernández desmunta els obstacles que ens impedeixen ser lliures. Alguns d’ells són la por, la majoria de pensaments que tenim en el dia a dia, o el personatge que creiem que som. Aquest personatge ens fa fer tots els papers de l’auca, i el confonem amb la nostra vertadera identitat. En un to proper, escoltarem quin són els passos per aconseguir «la llibertat sense límits».
Lloc: Espai d’arts escèniques Casal d’Alella, Carrer de Santa Teresa, 9
Dia: dijous 8 d’octubre
Hora: 19 h
Preu: Presencial i Escenari virtual: gratuït amb reserva d’entrades
Reserva d’entrades: Oficina de Turisme – alella.koobin.cat i a la Taquilla de l’Espai 1 hora abans de la tertúlia.

 

Deixa un comentari