Publicat el 21/02/2016

El Balís celebra enguany el seu cinquanta aniversari 

Es manté la classificació a la classe 29er, però molt ajustada. La tripulació alemanya Lamay/Willim està a només un punt dels líders Nael/Mercier. Els locals Gelpí/Boquet (CN El Balís) segueixen en tercera posició. A la classe 420, es mantenen els mallorquins Torres/Massanet, perseguits pels germans Mas, a nou punts. Hernández/Bugallo han pujat a la tercera posició de la general provisional. 
Tercer dia de proves en aigües del CN El Balís. Les flotes de 29er i 420 han sortit al camp de regates amb un vent molt exigent tècnicament de component SW amb una mitjana de 10-12 nusos d’intensitat. 

Classe 29er 
Els regatistes de la classe 29er han sortit amb força, nervi i moltes ganes de competir. El grup Plata ha sumat tres crides generals en la primera prova, obligant el Comitè de Regates a hissar la bandera negra. En la quarta sortida tres embarcacions ha obtingut la “Black flag”. 
El grup Or ha completat cinc proves i el grup Plata, quatre. La jornada de demà s’iniciarà amb les proves del grup Plata per compensar la classificació general i obtenir així el mateix número de proves disputades en els dos grups. 
Lidera la general provisional la parella Nael/Mercier amb 22 punts, seguits, a tan sols un punt, per Lamay/Willim. A la tercera posició es mantenen els locals Gelpí/Boquet amb 31 punts. 

Classe 420 
Avui la classe 420 ha completat un total de tres proves. Segueix el domini espanyol a la classe. La classificació segueix liderada per Albert torres/Toni Massanet (RCN Palma). Els germans Luis i Santi Mas es troben en el segon lloc del caixó. El bon fer del tàndem Hernández/Bugallo els ha fet pujar a la tercera posició de la general provisional. 
La parella formada pel canari Wichy Nernández (RCN Gran Canaria ) y el viguès Luis Bugallo (RCN Vigo) s’ha emportat la primera mànega. Les mallorquines Aina Colom (Campionat del

El CN El Balís celebrarà del 21 al 26 de març el Campionat d’Espanya de 420, coincidint amb la Setmana Santa. 

Deixa un comentari