# tensplans?, vine aquest dissabte 19 a la Jornada de participació per a l´elaboració del Pla Local de Joventut d´Alella | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 16/05/2012

La jornada s´adreça a joves de 16 a 30 anys i les sessions de treball es dividiran per grups d´edat
L’Ajuntament convida els joves i les joves d’Alella a assistir i dir la seva a la jornada de participació per a l’elaboració del Pla Local de Joventut que es durà a terme el proper dissabte 19 de maig al Casal de Joves Can Gaza a partir de les 11h.
La sessió participativa té per objectiu disposar d’una fotografia, el més ajustada possible, de la realitat del jovent alellenc referent a diferents àmbits de treball, que estan recollits al Pla Nacional de Joventut de Catalunya 2010-2020 i que afecten el conjunt del col·lectiu, com són participació, cohesió, cultura, educació, ocupació, emancipació i salut.
A la sessió es treballaran, de manera individualitzada, tots i cadascun dels temes amb l’objectiu de descriure al detall la situació del jovent del municipi. El treball es farà en petits grups, dividits segons l’edat, per facilitar la tasca i el debat. Al final de la sessió es posaran en comú les principals aportacions per tal que tothom conegui les reflexions i aportacions de la resta de grups. La jornada està oberta a joves de 16 a 30 anys. Un cop allà es dividiran en franges per edats: 16 a 20, 21 a 25, 26 a 30.”
El resultat d’aquesta jornada de participació servirà de base per a l’elaboració de propostes que donin resposta a les necessitats detectades, i es debatran en una segona jornada de participació que es convocarà a la tardor

Deixa un comentari