Publicat el 13/10/2019

Els abonaments i entrades dels espectacles de La Sala d’Argentona es posaran a la venda el dijous 17 d’octubre

La regidoria de Cultura i Festes ha presentat la temporada d’espectacles que d’octubre a desembre pujaran a l’escenari de La Sala d’Argentona. En aquesta ocasió la programació comptarà amb tres espectacles principals, i s’iniciarà el 25 d’octubre amb ‘Federico García’, una proposta de teatre, música i dansa amb el segell de Pep Tosar. El 15 de novembre arribarà un concert de pop folk amb ‘El petit de Cal Eril’, amb els temes del seu darrer disc Energia Fosca, i el 6 de desembre serà el torn de ‘Lapònia’, una comèdia amb Roger Coma, Meritxell Huertas, Meritxell Calvo i Manel Sans al repartiment.

El cartell per al darrer trimestre de l’any a l’equipament argentoní es completa amb dos espectacles familiars de Xarxa d’Argentona, els concerts d’Argentona Cor de Gòspel el 23 de novembre, en què celebraran el seu 10è aniversari i el ja tradicional concert de Nadal de la Big Band Jazz Maresme & Erwin Seerutton el 13 de desembre, inclòs en els actes de la Marató de TV3; a més del programa Anem al teatre, que un curs més acostarà les arts escèniques a més d’un miler d’alumnes de les escoles d’educació infantil i primària d’Argentona.

El proper dijous 17 d’octubre, a partir de les 16 hores, es posaran a la venda les entrades i abonaments per aquesta temporada, bé a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Argentona o des del web entrades.argentona.cat.

Com ha estat habitual en les darreres edicions, Argentona Es Mou torna a col·laborar amb la temporada d’espectacles de La Sala. Diversos establiments de restauració oferiran, la mateixa nit de l’espectacle, descomptes i promocions als clients que disposin d’entrada a La Sala. En breu trobareu més informació sobre la temporada de tardor 2019 de La Sala d’Argentona al web www.argentona.cat/tardor2019lasala.

 

TEMPORADA LA SALA OCTUBRE – DESEMBRE 2019

  • Federico García Divendres, 25 d’octubre 20.30 h.
  • El Petit de Cal Eril Divendres, 15 de novembre 20.30 h.
  • Lapònia Divendres, 6 de desembre 20.30 h.

ESPECTACLES XARXA D’ARGENTONA

  • La Bella Tour Diumenge, 3 de novembre 18 h.
  • Blowing Diumenge,1 de desembre 18 h.

ANEM AL TEATRE (ESCOLES)

  • Nàufrags Dijous, 7 de novembre 9.45 h i 11 h.
  • Història d’un mitjó Dimecres, 27 de novembre 9.45 h i 11 h.
  • Quotidiafonismes Dimarts, 3 de desembre 11 h.

ALTRES ACTES PROGRAMATS

  • Gòspel & Musicals Dissabte, 23 de novembre 19.30 h.
  • Concert de Nadal Divendres, 13 de desembre 20.30 h.

Deixa un comentari