Publicat el 18/01/2020

La Bella Dorment, des del Covent Garden de Londres, va obrir el passat dijous 16 de gener la nova temporada del Teatre Principal d’Arenys de Mar. Una programació que preveu  un total de 15 espectacles i 8 retransmissions d’òpera i ballet fins al mes de juny

L’equipament municipal també dona suport, en aquests mesos i paral·lelament a la programació oficial, a un seguit d’actes d’entitats arenyenques i també a cicles de teatre escolar i música.

Les transmissions en directe des dels principals auditoris d’Europa són una de les activitats que tenen un públic fidel i regular. La Bella Dorment porta delectant el públic del Covent Garden des de 1946. Un clàssic del ballet rus que va coronar la Royal Ballet en la seva nova seu, després de la Segona Guerra Mundial, com a gran companyia en l’àmbit mundial. Seixanta anys després, el 2006, es va rescatar la posada en escena original, tornant als magnífics dissenys d’Oliver Messel i als seus vestits enlluernadors. La sessió d’aquest passat dijous es va poder veure en directe, des del Teatre Principal d’Arenys de Mar i va encetar la nova temporada.

Propers muntatges previstos són Aïda, La bona vida, La bohème, El riu que parla, Cúbit o Baobab, entre d’altres.Tota la informació de les activitats del Teatre Principal es pot consultar des del seu web: https://teatreprincipal.cat.

Deixa un comentari