Publicat el 23/04/2021

Avui divendres 23 d’abril  pel Canal 33  i dissabte 1 de maig per TV3, s’emetrà la Gala celebrada al Teatre Zorrilla de Badalona el passat 28 de febrer

Dos dels canals de la televisió pública catalana (TV3 i el Canal 33) retransmetran la Gala Internacional de XXI Festival Internacional de Màgia de Badalona – Memorial Li Chang que es va celebrar a finals del passat mes de febrer al Teatre Zorrilla.
El Canal 33 retransmetrà la gala, avui divendres 23 d’abril, a les 22.15 hores, i TV3 retransmetrà la gala dissabte 1 de maig, a les 11.10 hores.

La Gala Internacional, que es van celebrar els dies 26, 27 i 28 de febrer al Teatre Zorrilla, és un dels espectacles més destacats del Festival Internacional de Màgia de Badalona – Memorial Li-Chang, un dels màxims referents entre els festivals de màgia d’arreu de l’Estat.

Com cada any les gales van reunir mags de gran nivell amb reconeixement mundial. Entre les propostes va destacar la portuguesa Solange Kardinaly, guanyadora del premi del públic “Premi Li-Chang” gràcies als seus canvis ràpids de vestuari, una disciplina poc vista dins el món de la màgia. Des d’Itàlia Marco Zoppi & Rolanda van omplir el teatre de bombolles màgiques. Rubén Vilagrand, Premi Nacional de Màgia, va oferir una magistral interpretació d’un espectacle únic i modern que va combinar mímica, màgia i comèdia i el canari Héctor Mancha (guardonat amb el premi mundial de màgia FISM 2015) va realitzar una de les especialitats més difícils de l’il·lusionisme: la manipulació.

La Gala Internacional també va comptar amb el millor talent català gràcies al Mag Edgard, que va presentar un espectacle on la teatralitat es barrejava amb sorprenents i innovadores il·lusions.
La presentació de l’acte va anar a càrrec de Karim, l’innovador mag asturià i monologuista que va acompanyar als artistes en aquestes gales.

 

Deixa un comentari