Teià, zona d’estacionament controlat de vehicles a la via pública amb limitació horària gratuïta | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 17/12/2012

L´Ajuntament de Teià posa en marxa a partir del dia 18 de desembre de 2012, la zona d´estacionament controlat de vehicles a la via pública amb limitació horària, en el Passeig La Riera, en el tram comprès entre el Torrent Doctor Barrera i el carrer Sebastià Dalmau.


La finalitat per establir aquest servei i regular l´estacionament amb limitació temporal, és permetre més agilitat, facilitat i freqüència en l´accés de persones i vehicles al centre comercial, que ha de comportar una millora per als residents i comerciants de la zona.
L´horari d´estacionament de vehicles amb limitació horària, serà de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 hores i de 17.00 a 20.00 hores i dissabtes de 9.30 a 13.30 hores, els diumenges i festius quedaran exclosos del servei.
L´estacionament de vehicles a les zones de la via senyalitzades i durant l´horari previst estarà limitat a un màxim d´una hora i trenta minuts, essent obligatori l´ús per part dels usuaris de rellotge de control horari, transcorregut el qual, el vehicle haurà de ser retirat per l´usuari de l´estacionament.
 
Es fa una crida perquè tothom col·labori respectant la senyalització en benefici de tots.

Deixa un comentari