Publicat el 20/04/2021

No serà un Sant Jordi normal però enguany, a diferència del 2020, s’hi faran algunes activitats en el marc de la Setmana Cultural de Teià

Biblioteca
Dijous, dia 22, la Biblioteca can Llaurador acollirà a les 17h una activitat familiar vinculada al diorama, fet amb Playmobil, de Josep Maria Serra sobre la llegenda del drac.
A les 19h, la rapsoda Assumpta Mercader i el guitarrista Pau Romero intercalaran relats i música en l’espectacle ‘La dona que somiava mariatxis’.

Caritas
Divendres 23, diada de Sant Jordi, Caritas Teià omplirà de 17 a 20h el pati de la rectoria de llibres d’ocasió, roses del floricultor Ramon Lladó i de can Bertran, i plantes aromàtiques de Ramon Julià.
L’activitat es repetirà dissabte de 10 a 14h i de 17 a 20h, i diumenge al matí.
L’entitat agraeix la col·laboració de tothom qui ha donat llibres, tant usats com nous. És el cas de moltes persones anònimes, de la Policia Local, el Centre de Distribució Solidària (DISA) de Premià de Mar i el Caixa Fòrum.
La fira ha estat organitzada amb l’assessorament de la Policia Local i d’acord amb els protocols de seguretat continguts en el Pla Específic de Sant Jordi 2021 redactat pel Departament de Cultura de la Generalitat.
Els diners recollits es destinaran a comprar aliments per als usuaris que deriven a Caritas els Serveis Socials de l’Ajuntament.

Dies 24 i 25
Dissabte 24, a les 11 h, la companyia Kids & Us posarà en escena Mousy and the big red ball, una storytime per a infants d’1 a 5 anys.
El mateix dia, a les 19h, Sílvia Bel i Juan Manuel Galeas recitaran a La Unió textos de prosa, poesia i teatre de Joan Brossa. L’espectacle, titulat Brossa, a partir del silenci, compta també amb la participació dels músics Fran León al caixó i la flauta travessera, i de José Santiago a la guitarra.
Diumenge 25, a les 12h, tindrà lloc a La Unió l’acte de lliurament de premis de la 38a fase local de la Mostra Literària.

 

Deixa un comentari