Publicat el 03/06/2020

Amb la fase 1 del desconfinament progressiu i d’acord amb les indicacions del Ministeri de Sanitat, alguns equipaments públics retornen de mica en mica a la normalitat

La Biblioteca can Llaurador serà la primera a fer-ho. Durant aquests dies, l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona n’han enllestit els preparatius.
Així les coses, avui dimecres, 3 de juny, la Biblioteca reprendrà parcialment la seva activitat, amb horari reduït. D’entrada obrirà dilluns, dimarts, dijous i divendres a la tarda, de 17 a 20h, i dimecres al matí, de 10 a 13h.

Durant aquesta fase, la Biblioteca oferirà els serveis següents:

– Préstec amb cita prèvia. Abans d’anar-hi, heu d’emplenar el formulari que trobareu en aquest enllaç: https://formularis.diba.cat/diba/biblioteques-obertes/cita-previa-teia-biblioteca-de-can-llaurador i contactar-hi per correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam. Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé per telèfon (93 555 01 04)
– Devolució de documents. El retorn de llibres, música i pel·lícules únicament es pot fer a través de la bústia de retorn que trobareu instal·lada a l’exterior de l’edifici, degudament senyalitzada.
Des de la xarxa de biblioteques es recorda que s’ha ampliat a tot Catalunya el termini de préstec de tots els documents fins al 31 de juliol i que hi ha temps per recollir els documents reservats fins al 22 de juny.
– Informació bibliogràfica i bibliotecària, preferiblement per telèfon (93 555 01 04) o mitjans telemàtics

Accés físic restringit
Per garantir les mesures de protecció, se n’ha limitat l’entrada. D’acord amb el protocol establert per la Diputació de Barcelona, s’han instal·lat mampares protectores de metacrilat i s’ha senyalitzat un recorregut únic amb entrada per l’accés principal del parc i sortida per l’avinguda José Roca Suárez Llanos.
Per accedir a l’equipament, els usuaris hauran de reservar cita prèvia, dur mascareta, respectar la distància de seguretat i totes les mesures d’higiene. A aquest efecte, també es col·locaran dispensadors de gel hidroalcohòlic abans de l’ingrés.

La Unió, a punt
La Casa Municipal de Cultura també reobrirà a mig gas. Per avui dimecres, l’Ajuntament ha habilitat la sala d’actes del primer pis per acollir una campanya especial de donacions del Banc de Sang de 10 a 14h i de 17 a 21h. Abans d’anar-hi, cal reservar cita prèvia a través d’aquest enllaç: https://www.donarsang.gencat.cat/ca/.
I divendres, dia 5, a les 19h, a la sala d’exposicions de la planta baixa s’inaugurarà la mostra col·laborativa Crònica del confinament (http://www.teia.cat/item/23813-la-unio-prepara-una-exposicio-col-laborativa-sobre-el-confinament?auid=8024), que combina imatges, reflexions i creacions artístiques dels veïns i veïnes de Teià durant el pic de la pandèmia. A partir de llavors, l’exposició es podrà visitar cada dijous i divendres de 18 a 20.30h, dissabte d’11 a 14h i de 18 a 20.30h, i diumenge d’11 a 14h.

El tanatori, dijous
D’altra banda, l’empresa concessionària dels serveis funeraris municipals finalitzarà demà dimecres les feines de rehabilitació de la façana exterior del tanatori, de manera que aquest reobrirà al públic amb totes les garanties l’endemà dijous, 4 de juny.
Les instal·lacions seran habilitades per a un difunt i la seva família, fins a un màxim de 10 persones a dins i 15 a l’exterior.

Com en la resta de casos, caldrà dur mascareta, mantenir les distàncies de seguretat i complir tots els requisits d’higiene indicats en la retolació del recinte.

 

Deixa un comentari