Publicat el 17/07/2016

Com informa el consistori teianenc, la mostra és una iniciativa de la Comissió d´Exposicions i enguany arriba a la cinquena edició amb un nou ventall d´artistes.
Hi participen nou pintors amb nou aproximacions a Teià, totes diferents, que responen a nou perspectives artístiques molt personals i suggeridores. N´hi ha de més descriptives i de més vivencials.
El funcionament és molt senzill:
es convida els artistes a participar-hi i a cadascun se li dóna un llenç de 170×120 i la llibertat de fer el que vulgui. Unes setmanes més tard el retornen i el resultat és aquesta mostra col·lectiva.

Hi trobareu obres de Maria Teresa Casellas, Jordi Cebrián, Joel Duch, Núria Fusellas, Isaac González, Tomàs Homs, Tatiana Panteleeva, Maria Jesús Sales i Laura Soler. “Al marge que us agradin més o menys, tots els artistes han estat valents i s´han obert a nosaltres. I això ja és un punt a favor seu”, destaquen els organitzadors.
Segons ha fet públic la Comissió d´Exposicions, aquesta cinquena edició tanca una etapa: “L´any vinent farem una edició especial i deixarem descansar el projecte, els artistes i el públic amb la idea de continuar, de repensar-ho tot i d´obrir-nos a noves idees i disciplines”.

Com cada any, la mostra s´acompanya del Polièdric infantil, titulat ‘I tu, com veus Teià?’, un taller per a infants que té com a objectiu fer-los partícips de l´exposició i fer-los conèixer tècniques noves. Enguany disposen també d´una tela de les mateixes dimensions que els adults i conjuntament donen forma al seu Teià particular. D´aquesta manera tindran una obra seva exposada i experimentaran la sensació de ser artistes.

Deixa un comentari