Publicat el 22/11/2019

Un any més, l’Ajuntament de Teià se suma a les reivindicacions del moviment feminista a l’entorn de la celebració del 25 de novembre com a dia internacional contra les violències masclistes

Activitats a l’entorn d’aquesta celebració:
Dissabte 23, a les 17.30h, l’associació col·lectiva Matriu oferirà al parc de can Godó un espectacle teatral titulat ‘La fira de l’amor’ per alertar de les coartades per justificar la violència de gènere a través dels mites de l’amor romàntic.
Diumenge 24, a les 12 del migdia, les representants de Dones 21 llegiran a la plaça de Catalunya el manifest que ha redactat aquest col·lectiu local contra la violència envers les dones. A continuació es farà una acció de sensibilització i denúncia, que consistirà a escriure amb color vermell sobre unes samarretes blanques el nom de totes les dones assassinades al llarg de l’any. En acabat, les samarretes es deixaran penjades per generar consciència.
Finalment, el dilluns 25 de novembre, també a les 12h, l’Ajuntament aturarà uns minuts la seva activitat i la regidora d’Igualtat i Cicles de Vida, Èrica Busto, donarà lectura a una proclama institucional.

Punt lila a la Festa Major
Enguany ha estat la primera vegada que s’ha instal·lat un punt lila a la Festa Major. Es tracta d’una aposta de la regidoria d’Igualtat, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.
Al llarg de les tres nit no es va registrar cap incidència i no va haver cap persona que demanés ajut al punt lila. La regidora Èrica Busto se’n congratula i anuncia que “l’Ajuntament seguirà apostant per unes festes lliures d’agressions i anirà realitzant activitats per tal de sensibilitzar sobre la violència masclista i el treball de noves masculinitats”.

 

 

 

 

Deixa un comentari