Publicat el 21/12/2017

La representació del cant litúrgic de la Sibil·la a l’església parroquial de Sant Martí, va donar el tret de sortida a la celebració del cicle de Nadal i Reis.

El cap de setmana passat va tenir lloc la cinquena edició del Nadal al carrer organitzada per l’Escola Cadença i l’Escola d’Arts Escèniques Bibiana Morales, en col·laboració amb La Marató de TV3, i l’actuació de la Banda Municipal. Dissabte a la tarda es va inaugurar a La Unió el pessebre monumental creat pel Grup de Pessebristes de Teià i l’endemà es va representar el tradicional pessebre vivent a la Rectoria, així com el concert de Nadal de les corals del poble.
Hi ha programació d’activitats destinades a tots els públics,  fins al 14 de gener

Propers actes
El cap de setmana vinent ve marcat per la representació teatral de l’obra: Nadal a cals Cupiello, a La Flor de la Palma, en tres sessions gairebé consecutives els dies 23, 25 i 26.
Per la seva part, aquest divendres 22 a les 18h, La Unió acollirà una nova edició de cinefòrum en què es projectarà la pel·lícula de François Truffaut Julia et Jim.
El Casal de Joves, també aquest divendres, celebrarà a partir de les 21h una Festa de Nadal amb sopar, cançons i l’amic invisible.
Dissabte 23 a les 18h, els paradistes del Mercat sortejaran sis lots de productes d’alimentació: una panera per cada parada i una de més gran confegida amb el suport de l’Ajuntament.
Diumenge 24 tindrà lloc la tradicional cantada de nadales, amb ressopó inclòs, just després de la Missa del Gall.

Cavalcada de Reis
El 29 de desembre a les 17h, a La Unió, es farà el passi de la pel·lícula infantil Finding Dory.
El dimecres 3 de gener, a la mateixa hora i el mateix lloc, es realitzarà el taller de fanalets. Aquella tarda, Teià rebrà la visita del patge reial, a punt per recollir les cartes de desitjos per lliurar-les als Reis d’Orient.
Ses Majestats arribaran el divendres 5 a partir de les 18h procedents de Sant Berger. S’hi deixaran veure amb les seves noves carrosses i abans de marxar s’instal·laran una estona a la porta de l’església perquè els nens i nenes que vulguin s’hi puguin sincerar abans d’escalfar-se les mans i l’estómac amb un bon got de xocolata desfeta.
I per acabar, el diumenge 14 de gener a les 13.30h es farà el lliurament dels premis del concurs de fotografia del pessebre artístic, a La Unió.

Deixa un comentari