Publicat el 09/03/2018

El nou grau en Enginyeria se suma a l’àmplia oferta de graus i màsters que ofereix el centre, adscrit a la UPF.

El TecnoCampus de Mataró, adscrit a la Universitat Pompeu Fabra (UPF), començarà a impartir el curs vinent el grau en Enginyeria en Organització Industrial, adreçat a estudiants que tinguin interès tant per les enginyeries com per la gestió empresarial. Es tracta d’un tipus de titulació amb poca oferta al sistema universitari català.

El grau, de quatre anys de durada, pretén formar professionals amb coneixements tecnològics que siguin capaços de planificar, gestionar i tenir cura de la qualitat i la innovació en empreses industrials, és a dir, que disposin d’una visió transversal del procés productiu.

D’altra banda, el TecnoCampus, que tindrà estand propi al Saló de l’Ensenyament del 14 al 18 de març, aposta per una formació enfocada a la professionalització, la internacionalització i l’emprenedoria que s’imparteix en unes instal·lacions inaugurades el 2010 i situades al costat del mar, amb excel·lents accessos viaris i en transport públic.

El model únic del TecnoCampus, que integra en un mateix espai un campus universitari i un parc empresarial amb 120 empreses, afavoreix les relacions entre aquests dos àmbits. Així, durant el curs 2017-2018 s’ofereixen més de 2.000 pràctiques i ofertes adreçades als 3.356 estudiants del campus.

Pel que fa a la internacionalització, el TecnoCampus té firmats convenis d’intercanvi amb 111 universitats de 34 països.

Finalment, segons també destaquen, l’emprenedoria és un eix de treball transversal en tots els estudis, i l’impuls a projectes dels estudiants s’ha plasmat en el fet que, en els darrers cursos, dos estudiants del TecnoCampus han guanyat el premi UPF Emprèn.

Títols de tecnologia, empresa i salut

Més precisament, al TecnoCampus, agrupats en tres escoles universitàries, s’hi poden cursar 17 graus i dobles graus dels àmbits de la tecnologia, l’empresa i la salut, a més de dos màsters universitaris i dotze títols de postgrau i màster propis.

Entre aquests dotze postgraus i màsters, destaquen els dos màsters universitaris, el d’Emprenedoria i Innovació i el d’Atenció Integrada en la Cronicitat i l’Envelliment, que substitueix el de Cronicitat i Dependència que s’ha impartit els darrers anys. La resta de postgraus i màsters són titulacions pròpies, molt enfocades a satisfer necessitats concretes del mercat laboral.

D’altra banda, el proper 14 d’abril, el TecnoCampus celebrarà la Jornada de Portes Obertes per a futurs estudiants, en la qual es faran sessions informatives sobre cada grau, sobre les beques disponibles per cursar els estudis i sobre el procés de preinscripció i matriculació.

Deixa un comentari