Publicat el 08/10/2022

MicroSensacions Teatrals ofereix, el proper 14 d’octubre, una nova proposta de teatre en espais alternatius: microteatre entre vinyes i amb maridatge de vins

 

 

 

El celler Alta Alella es convertirà, en escenari teatral (microteatre), i les seves caves, les seves vinyes i els seus racons s’ompliran de la màgia del teatre, mentre el seu vi marida l’art que es podrà gaudir.
En el seu objectiu per oferir teatre en espais alternatius i amb propostes que trenquin el teatre més formal, MicroSensacions Teatrals presenta una nova proposta teatral amb maridatge de vins. Serà al Celler Alta Alella que acollirà, el proper 14 d’octubre, una sessió de MicroSensacions Teatrals amb acompanyament dels seus vins. El celler alellenc es transformarà en escenari improvisat on gaudir de microteatre entre vinyes.

Es podran veure tres petites peces teatrals a diferents espais del celler, com les caves o la sala de les aus, mentre es degusten tres vins d’Alta Alella, i tot fent un circuit teatral passejant entre vinyes. Es faran diverses sessions (19.30h, 20h i 20.30h) amb públic reduït, perquè aquesta és la màgia del microteatre, que públic i actors estiguin quasi a tocar.

Els espectacles programats són Swimsmoke de la companyia Tres homes Grossos, text escrit per Francesc Cutchet, dirigit per Lluís Saus i interpretat per Anna Vidal i M. Antònia Vidal; El funeral del papà de Drama Dramatis, escrit i dirigit per Núria Peix, i interpretat per Adela Vilaprinyó, Carla Peix i Josep de Font; i Suïcides, escrit i dirigit per Robert Rodríguez, i interpretat per Robert Rodríguez i Marcel Ferré

MicroSensacions Teatrals
MicroSensacions Teatrals és un format teatral que consisteix en la representació d’històries de curta durada (uns 15-20 minuts), en espais reduïts i no pensats originàriament per servir d’escenari, i amb molt poc públic (màxim 20 persones).
Espais que no tenen res a veure amb un teatre (un poliesportiu, un museu, un centre d’estètica, un hotel…) es transformen per acollir petites peces teatrals amb necessitats escenogràfiques mínimes, perfectament adaptables als llocs disponibles (un vestuari, un gimnàs, una habitació d’hotel, un raconet acollidor…). I aquesta és la màgia de MicroSensacions: convertir qualsevol espai en un teatre.

Aquesta proposta, organitzada per Simgraf i ComunicAcció, prioritza les sensacions d’actors i públic, ambdós fora del seu espai natural, per sobre de l’estètica més acurada que normalment requereix un espectacle a l’ús. No es tracta, doncs, de tenir la millor escenografia i una il·luminació perfectes, sinó jugar a ser part d’allò que està passant i que no es tornarà a repetir, perquè el teatre sempre és diferent i perquè les emocions que es generin en aquest petit univers, que durant 15 minuts crearà MicroSensacions Teatrals, mai tornaran a ser les mateixes. Més informació i reserves: https://www.microsensacions.es/
HORA: 3 sessions 19:30h, 20h i 20:30h
DURACIÓ aprox: 1 hora 15 minuts
LLOC: Finca de Can Genís
DIRECCIÓ: Camí Baix de Tiana s/n, 08328
PREU: 18€/persona (Inclou: 3 espectacles de microteatre, amb 3 copes de vi/cava)
AFORAMENT LIMITAT – imprescindible RESERVA PRÈVIA

 

Redacció
Imatge i Font: Microsensacions Teatrals

Deixa un comentari