Publicat el 03/06/2020

Tothom que ho necessiti podrà ja recuperar l’import de les entrades dels espectacles afectats pel COVID19 des de taquilles del Teatre Auditori de Granollers

A partir d’aquest dijous 4 de juny es tornaran a obrir les taquilles del Teatre Auditori de Granollers, punt de venda de tots els equipaments d’Escena grAn- en un nou horari provisional:  dijous i divendres de 10.30 h a 14, fins el 17 de juliol. Per a la reobertura s’han adoptat les mesures de prevenció i higiene necessàries al públic, garantint, en tot moment, la seguretat de tots i totes.

Totes aquelles persones que hagin comprat entrades a taquilla d’espectacles que han quedat afectats pel COVID19, tant els anul·lats com els ajornats, poden recuperar l’import pagat per dues vies diferents, tenint com a data límit el 17 de juliol:
– Targeta regal amb validesa de 2 anys: només cal enviar un correu a info@escenagran.cat amb el nom, cognom i correu electrònic de la persona que ha comprat l’entrada, demanant la gestió de la targeta regal i ja podreu utilitzar-la tant per Internet com per taquilles.
– Efectiu: es retornaran els diners en l’horari de taquilles: els dijous i els divendres de 10.30 a 14 h.

Aquelles persones que van adquirir targetes regal durant els mesos de confinament (març, abril i maig), se’ls ampliarà la data de caducitat que tenien fins a dos anys.
Els equipaments d’Escena grAn lamenten les molèsties que aquests canvis hagin pogut generar en l’activitat habitual i esperem recuperar-la ben aviat per tornar-nos a trobar i gaudir de les arts escèniques tots junts!

Més informació: www.teatreauditoridegranollers.cat

Deixa un comentari