Publicat el 18/09/2017

L’alcaldessa, Dolors Sabater, i la presidenta de l’Acadèmia del Cinema, Isona Passola, presenten demà la incorporació de Badalona al Cicle Gaudí

La presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola i l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, presenten demà, dimarts 19 de setembre, en roda de premsa la incorporació de la ciutat al Cicle Gaudí per tal que es pugui veure cada mes una pel·lícula de producció catalana.
La presentació tindrà lloc al Teatre Principal (carrer de Francesc Layret, 41) a les 12.45 hores i comptarà també amb la presència de la 4a tinent d’Alcaldia i regidora de l’Àmbit de Badalona Educadora, Laia Sabater.

La ciutat de Badalona s’incorpora aquest més a la xarxa de municipis que exhibiran un film de cinema català dins del Cicle Gaudí. La iniciativa es porta a terme gràcies a la col·laboració de l’empresa municipal que gestiona els teatres amb l’Acadèmia de Cinema en Català.

El Cicle Gaudí permet accedir al visionat d’una pel·lícula de producció catalana i d’estrena molt recent a un preu molt ajustat. El preu de l’entrada és de 4,50 €. La venda s’efectua a través dels canals habituals com la pàgina web de Ticketea.com i la taquilla del Teatre Principal. Els passis de les pel·lícules tindran lloc el tercer dijous de cada mes a partir de les 20.30 hores al Teatre Principal.

El calendari l’horari  (a les 20,30 hores)i les pel·lícules que es projectaran pròximament és el següent:
•          21 de setembre, “Incerta Glòria”
•          25 d’octubre “Estiu 1993” que ha estat seleccionada per representar Espanya als Òscars d’aquest any
•          16 de novembre, “Brava”

Per a més informació podreu visitar la pàgina web del Cicle Gaudi (http://ciclegaudi.cat/ ) i la del Teatre Zorrilla (http://www.teatrezorrilla.cat/).

Deixa un comentari