Artistes de primer nivell ens esperen aquest cap de setmana al Teatre Auditori de Granollers! | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 21/11/2018

Divendres 23, dissabte 24 idiumenge 25 de novembre, el Teatre Auditori s’omple de Música, Màgia i Teatre

MÚSICA

Pele Macleod. Concert en record de Carles Riera
El concert de Pele Macleod està inclòs en el cicle Carles Riera de l’Escola Municipal de Música Josep M. Ruera i oferirà una sessió familiar.
Pele MacLeod presenta un nou disc madur i potent, Pluja fina. En aquest treball, segons MacLeod, hi podrem trobar unes cançons “encara més animades i positives que a l’anterior disc, on els teclats i els cors tenen un gran protagonisme, però també amb una diversitat d’estils que van des del pop-folk fins al funk amb sintetitzadors, i fins i tot hi podem trobar una havanera”.

Dia: Divendres 23 de novembre, a les 19 h (concert familiar) i a les 20 h
Lloc: Sala Petita del Teatre Auditori de Granollers
Duració de l’espectacle: 60 minuts

MÀGIA

El Mag Lari celebra 25 anys de carrera amb 25 il·lusions
Celebra aquest aniversari sobre els escenaris amb un espectacle de nova creació i per a tots els públics que recupera els seus 25 millors números de màgia de la seva carrera
Aparicions i desaparicions, prediccions impossibles, ballarins i partenaires, jocs de participació, projeccions, grans il·lusions, canvis de vestuaris, música irreverent, mil canvis de llum, efectes especials i, sobretot, l’humor descarat del mag més showman que existeix.
Mag Lari és showman i és còmic, una barreja explosiva que l’ha portat a omplir teatres durant 25 anys. L’avalen la dotzena d’espectacles que ha presentat arreu del món i que l’han portat a actuar a festivals internacionals de màgia a França, Portugal, Alemanya, Suïssa o Japó.

Dia: Dissabte 24 de novembre, a les 18 h i a les 21 h (2 funcions)
Lloc: Sala Gran del Teatre Auditori de Granollers
Duració de l’espectacle: 90 minuts

TEATRE

El fantasma de Canterville, Amb Joan Pera
Joan Pera es posa a la pell del fantasma més antic d’Anglaterra.  Lord Canterville convida a l’empresari nord-americà Hiram S. Otis i a la seva família a passar el cap de setmana al seu antic Castell prop d’Ascot, Anglaterra. Lord Canterville, propietari del Castell, adverteix els nous habitants que el fantasma de Sir Simon de Canterville, avant passat familiar, vaga per la casa des que va assassinar la seva esposa, Lady Eleonore. Però els nous inquilins, el senyor Otis, la seva esposa Martha i la seva filla Virginia, no fan cas de l’advertència, sinó que es burlen constantment d’ell, tot i que el fantasma intenta pertorbar la pau de la família per activa i per passiva, per mantenir la seva reputació i el seu honor.

Dia: Diumenge 25 de novembre, a les 19 h
Lloc: Sala Gran del Teatre Auditori de Granollers
Duració de l’espectacle: 90 minuts

Teatre Auditori de Granollers, c/ Torras i Bages, núm. 50
Més informació: www.teatreauditoridegranollers.cat
http://www.teatreauditoridegranollers.cat/programacio

 

Deixa un comentari