Publicat el 01/10/2021

El Centre de Documentació i  Estudi Salvador Espriu (CDESE) ha programat un seguit d’actes literaris, actes musicals  i exposicions per aquestes properes setmanes

Enguany s’han programat diverses escriptores, amb el contrast de la commemoració dels trenta anys de la mort de Montserrat Roig i dues d’elles menys conegudes però que enguany la Instució de les Lletres Catalanes ha declarat el seu any; Teresa Juvé (Any Teresa Juvé) i Felicia Fusté (Any Felicia Fusté)

Fins al 10 d’octubre: l’exposició “La llibertat conscient”, sobre Teresa Juvé.

El 8 d’octubre es farà una  projecció del documental “Memòries de l’exili: Teresa Juvé”, amb introducció i col·loqui posterior amb Pere Baltà, president de la Fundació Paco Candel, i Josep M. Soler, president de la Fundació Pallach.

De l’11 d’octubre al 24 d’octubre: l’exposició “A dins, a fora”. Felícia Fuster (Barcelona, 1921-París, 2012), poeta i pintora.

El 16 d’octubre: ROIG, a les 20,30h, al Teatre Principal. Textos i música sobre Montserrat Roig, amb Mònica Lucchetti, direcció i veu; Carles Beltran, música; i Tànit Navarro, cant.

El 23 d’octubre: MOGUER 1916, un passeig per alguns capítols de PLATERO Y YO, de Juan Ramón Jiménez, amb músiques que busquen evocar l’atmosfera del lloc i el temps en què va ser escrit. Eva Asina (viola) Maraia Rosa de la Concha (guitarra) Manuel Para (contrabaix) i Elicer Navarro (veu).

Redacció
Imatg i Font: Ajuntament d’Arenys de Mar

 

 

Deixa un comentari