Publicat el 27/10/2017

La masia de Can Vallerià, a Premià de Dalt, proposa quatre dissabtes d’activitats poètiques aquesta tardor. Són els dies 4, 11 i 25 de novembre i 2 de desembre a les 7 de la tarda; amb entrada gratuïta.

Obrirà el programa de la Tardor poètica el col·loqui ‘Tres dones poetes’, amb Rosa Maria Arrazola, Montse Assens i Marta Pérez Sierra, que el dia 4 parlaran amb l’Albert Calls sobre les seves novetats editorials més recents i la poesia en català actual escrita per dones. Conversaran i llegiran els seus poemes.

El dissabte 11 serà el torn per al recital del poemari ‘A punt’, en el qual Núria Pujolàs, Lali Ribera i Jordi Roig han fos les seves mirades per compondre poemes a una sola veu. A la darrera part del recital els autors incentiven la participació del públic i busquen compartir la complicitat i la màgia dels versos tal com cadascú els hagi viscut.

Ricard Mirabete, autor que ja va participar a la primera edició de la Festa del Hanami, Festival de poesia dels Països Catalans, que es va fer el 2016 a Can Vallerià, torna el dia 25 de novembre per presentar el seu espectacle poètico-musical Elevadors i cor. Poesia i jazz en una sessió de literatura urbana que explora la mutació de la metròpoli i la societat de l’espectacle.

Tancarà aquesta primera tardor poètica el recital Càlida nit de serpentina flonja. Tricefàl·lia 1975-2017, amb les veus de la cantant Carol Brunet i l’escriptor Rafael Vallbona. Es tracta d’una versió a cappella del muntatge musical Tricefàl·lia, títol del llibre que l’any 1975 va donar a conèixer en paral·lel l’obra poètica de Salvador Solé, Valerià Pujol i Joan Foni, i que es va convertir després en un espectacle musical cantat per Carol Brunet i recitat pel mateix Foni amb una sòlida base musical.

 

Més informació a www.fontdelcargol.cat i al Faceboock de Can Vallerià.

 

Foto: Lali Ribera recitant els seus poemes al Festival de Poesia del Maresme de Can Vallerià.

Deixa un comentari