Publicat el 11/02/2020

Una  tarda plena d’activitats amb xocolatada, pastissos, tallers infantils i una foto conjunta per deixar constància de la solidaritat de la gent

 Ja fa temps que el Club Nàutic El Balís de Llavaneres va decidir sumar-se al gran projecte #paralosvalientes, impulsat per Sant Joan de Déu, per construir a Barcelona el SJD Pediatric Cancer Center, el centre d’oncologia infantil més gran d’Europa i un dels més importants del món. La construcció del SJDD Pediatric Cancer Center Barcelona, ja està en marxa gràcies a les donacions, però encara es necessita l’ajuda de tothom per continuar treballant en els tractaments i allotjament, la investigació i programes que facilitin la vivència de la malaltia.

Al llarg de l’any El Balís organitza diverses activitats per recaptar fons per varis projectes solidaris com la celebració de la Verge del Carme, el Balís Solidari, que enguany va convertir-se en un sopar i un concert solidaris.
Aquest dissabte 15 de febrer, en motiu del Dia Internacional del Càncer Infantil, de 16 a 19 hores, El Balís organitza una tarda solidària i convida als amics, socis i a tothom que s’hi vulgui sumar al berenar #paralosvalientes.  Serà una tarda participativa on els protagonistes seran les persones que s’acostin al Club per col·laborar per la causa. Hi haurà xocolata i pastissos per berenar que es vendran a un preu simbòlic, a més de tallers infantils i un mocador commemoratiu que els més petits podran decorar.

Aquest mateix cap de setmana, El Balís acull la regata internacional MedSailing per a les classes 29er, 420 i Europe, per això, qui s’acosti a El Balís, a més de participar en una causa solidària,  podrà gaudir de l’ambient de regates.
La tarda solidària acabarà amb una foto conjunta de tothom qui hagi participat a la iniciativa del Club de col·laborar amb els nens que pateixen càncer i així immortalitzar la solidaritat de la gent. La solidaritat i la responsabilitat sempre han estat l’ADN de la gent del Balís.

 

Deixa un comentari