Publicat el 22/10/2020

La prohibició, que no afecta vianants i ciclistes, pretén reduir els comportaments incívics i les activitats contràries a les recomanacions sanitàries per prevenir el contagi de la Covid19

A partir d’aquest divendres, 23 d’octubre, no es podrà accedir en vehicles a motor a la Serralada de Marina des de Badalona i Santa Coloma de Gramenet. La mesura ha estat acordada per tots dos ajuntaments i la Diputació de Barcelona per tal de regular l’accés al medi natural i reduir les actituds incíviques i contràries a les recomanacions sanitàries.
En els principals accessos, des de l’inici del camí de Sant Jeroni de la Murtra a la cruïlla amb el carrer de Prat de la Riba, a Santa Coloma de Gramenet, i a l’accés al camí de Sant Jeroni de la Murtra, des de la riera de Canyet a Badalona, s’ubicaran senyals informatius i elements, com ara cadenes, que impediran la circulació dels vehicles cap a la Serralada de Marina. Aquesta prohibició no afecta els vianants o ciclistes.

Des de les institucions públiques es fa una crida a les persones que vulguin gaudir passejant o fent esport de l’entorn natural del Parc de la Serralada de Marina, que ho facin seguint els consells, recomanacions i bones pràctiques tenint en compte la situació d’alerta sanitària derivada de la pandèmia de la Covid19.

 

 

Deixa un comentari