Publicat el 20/10/2020

Nova Campanya de dinamització comercial de l’ACISM, per donar suport al comerç en plena pandèmia,

Les dues associacions de comerciants de Montgat i Tiana tornen a unir esforços en la tercera edició del talonari de descomptes i promocions Montgattiana, on es poden trobar esmorzars gratuïts, obsequis i descomptes en alimentació, pastisseria i restaurants, merceria, estètica i perruqueria, salut dental, gimnasos, teràpies, autoescoles, assegurances, serveis immobiliaris, gestoria i consultoria, pintors, reformes, serveis de neteja, planta i flor, llibres… de més de 70 comerços i serveis dels dos municipis.
La majoria d’ofertes duraran fins al 31 de gener del 2021. El talonari, que té format de butxaca perquè sigui més còmode, ja s’ha distribuït a més de 8.000 habitatges.
El talonari compta amb el suport de les regidories de Promoció Econòmica dels dos ajuntaments, s’integra dins del pla de promoció del comerç local de l’ACISM i se suma a altres activitats ja dutes a terme, com ara el rasca-rasca “Fes Montgat” i “La Targeta Client”, la promoció audiovisual “Protegim el nostre comerç, cuidem-lo” per donar suport al comerç en plena pandèmia, o les diferents píndoles en format vídeo per a les xarxes socials dels associats.
Totes aquestes iniciatives pretenen impulsar la xarxa de comerços i serveis locals.

Deixa un comentari