Publicat el 19/08/2017

Els talls es faran entre el carrer Colom i la carretera d’Argentona, a principis de setembre, per les obres al clavagueram.

A partir del dia 4 de setembre, i durant uns 5 o 10 dies hàbils aproximadament, l’accés al carrer Colom des de la carretera d’Argentona estarà tallat.

Els talls de circulació en aquesta zona s’han de fer per poder dur a terme treballs complementaris i aliens a les obres de renovació del clavegueram. Els operaris han de fer un desviament de la claveguera que passa entre el carrer Colom i la carretera d’Argentona.

Durant aquests dies, els veïns afectats, que necessitin entrar o sortir des dels seus guals, podran fer-ho circulant en doble sentit pel mateix carrer Colom, des del carrer Enrique Granados.

L’Ajuntament lamenta les molèsties que aquestes feines puguin ocasionar i recorda que es tracta d’obres necessàries per a la millora de les condicions del clavegueram del municipi. En aquest sentit, es prega la col·laboració dels ciutadans i es recorda que les obres es duran a terme amb la màxima celeritat possible.

Per a més informació sobre aquestes obres es pot consultar aquest enllaç: 

http://www.vilassardemar.cat/actualitat/noticies/comencen-les-obres-de-renovacio-del-clavegueram-del-carrer-de-ca-l2019avella-i-el-seu-entorn

 

 

Deixa un comentari